Glömt lösenordet?

Logga in med facebook

9 jun 2010 10:04, ändrad 17 okt 2010
Anmäl

Altantävlingen är avgjord!

1:a plats

Efter moget övervägande har vår eminenta jury beslutat att vinnaren i Bygglas altantävling är Peter G för hans Bygga altan – byggbeskrivning. Juryns motivering lyder:

”Peter G har med sitt altanbygge konstruerat en välbyggd altan som är proportionerlig och välanpassad mot huset. Både trappan och staketet visar prov på genuin snickarglädje och den mycket omfattande byggbeskrivningen avslöjar att konstruktören har god förståelse för träanvändning.”

Grattis Peter G till vinsten!

Juryn gillar

Poolaltan i Glömsta av Rikard Lindgren. ”Välbeskrivet och genomtänkt träanvändande i ett mångsidigt bygge”

Jättegrillplatsen av Janne Wenzel. ”Ett snyggt bygge med särskilt smart materialval till staketet där NTR-klassat virke används”

En plats i Solen av Bygg-Johan. ”Kreativt med ett fristående bygge som ger inspiration till alternativa placeringar av altaner”

9 jun 2010 10:49
Anmäl
Peter G (289p) Replik

Sprudlande glad vill jag sända ett stort tack till Bygglas jury! Motiveringen gör mig oerhört stolt, inte minst beroende på det omfattande tävlingsdeltagandet och att jag trots allt är en självlärd amatör.

Samtidigt får jag ödmjukt konstatera, att mina medtävlare i flera fall skapat fantastiskt fina och idérika altaner. Inte minst de tre ovannämnda, som visar prov på gediget hantverk både när det gäller snickeri- och i något fall också smidesarbete. Grattis till era härliga och inspirerande altanbyggen!

Bästa hemmabyggarhälsningar!

Peter G

9 jun 2010 22:05
Anmäl

Grattis Peter!

Glad för omnämnandet av juryn, vi håller fortfarande på att finslipar detaljer på altanen.

Tack till alla som följt oss här på Byggla, hoppas att sidan kommer fortsätta växa och bli ett bra community for oss hemmasnickare!

There is a license error on this site:
Unable to find a valid Community license on disk.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.