Glömt lösenordet?

Logga in med facebook

RSS

Balkong to die for.

Jag har startat ett projekt där jag förvandlar min grymt gråa och tråkiga inglasade balkong till en mysig oas där man kan spendera många sena kvällar och soliga dagar.

Plats: Kalix

Byt sorteringsordning

Påbörjat: 11 apr 2012

 • 16 apr 2012 Anmäl

  Projektet i dagsljus

  Balkongen i dagsljus. Tyget runt soffan är inte fastsatt än därav så ser man lite av träpallarna. Ska åtgärdas.

  De resterande produkterna har jag haft hemma sen tidigare. Dubbelkrukan är från Ellos, blommorna från Ikea och ljushållaren från Ikea.

  Detta är alltså soffan som är gjord av träpallar. Fick dem gratis av ett företag. Finns lite varstans där man antingen kan få dem eller köpa för en billig peng.

  Andra delen. Tavlan ska upp på kortsidans vägg.

  Läs kommentarer till inlägget (1)

 • 15 apr 2012 Anmäl

  Nästan klart

  Av träpallar gjorde jag en soffa. Tog 5 stycken och la dem på varandra. Tog en gammal madrass och sydde dynor runt dem med gamla svarta lakan. På Rusta köpte jag även 4 kuddar att ha där.

  En mörk men mysig bild på hur det kan se ut på kvällen. Ljus är A och O enligt mig för att skapa hög mysfaktor. Jag har införskaffat mig två lyktor & blockljus på rusta. De andra hade jag sen tidigare. Blomman & krukan är från blomsterlandet. Där ser ni även soffan bättre. Den höga höjden valde jag eftersom att soffan ska kunna användas som solstol/madrass i sommar. Höjden gör att man inte skuggas av balkongräcket/väggen.

  Den andra delen, grillhörnan kallar jag den. Känner att jag inte riktigt är klar med denna sida. Har köpt en elgrill på Biltema och stolar bord från Rusta. Kommer addera lite växter och annan dekoration på väggarna i hörnet som ger lite mer myskänsla inom en snar framtid. Måste bara komma på något bra. Någon som har något tips?

  Efter två shoppingsvängar är allt nästan klart. Har inte behövs springa runt så mycket utan begränsat mig till Rusta, biltema och Blomsterlandet. Resten är saker jag haft hemma eller fått av nära och kära.

  Har ganska mörka bilder eftersom allt är fotat på kvällen. Återkommer med bilder i dagsljus.

  Läs kommentarer till inlägget (1)

 • 15 apr 2012 Anmäl

  Hur balkongen såg ut innan.

  Fula träplattor som inte var synkade i färgväg. Träpallen kommer användas senare i projektet.

  Andra delen, här har jag påbörjat projektet med att lägga dit en matta i någon form av konstgräs från Rusta för 129kr per 200x120cm

  Balkongen var grå, trist och kall. Ett sunkigt trägolv där plattorna inte synkade i färgväg. Ingen inredning alls utan jag började från grunden.

Kommentarer till projektet

Projektansvarig

There is a license error on this site:
Unable to find a valid Community license on disk.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.